A hajbeültetés költsége, árak

Egy hajrekonstrukció költsége általánosságban véve mindig több tényezőtől függhet:

  • A kezelés során alkalmazott technológiától, ennek önköltségétől
  • A kezelést végző klinika árpolitikájától, graft vagy hajszál szerinti árszabástól
  • A páciens hajvesztésének kiterjedtségétől, a hiányzó hajmennyiségtől
  • A hajbeültetéssel elérni kívánt eredménytől, a hajdesigntól.
  • A donorterületeken a műtéti időpontban rendelkezésre álló graftok, hajszálak mennyiségétől – vagyis a páciens adottságaitól, a lehetőségektől.
  • A műtéti költség mellett egyéntől függően egyéb költségek is felmerülhetnek. (Pl. vizsgálati díjak, gyógyszerek, szállás, utazás.)

Piacvezető hajklinikánkon szakmánkban elismert és gyakorlott hajbeültető orvosaink kizárólag csúcsminőségű FUE2 Safe System hajbeültetéseket végeznek magyarországi és európai viszonylatban is versenyképes áron. Ehhez a technológiához a FUE2 SafeScribe innovatív hajbeültető eszköz szükséges, melynek használata nagyfokú precizitást biztosít, minimalizálja a hajtüsző egységek megsértésének lehetőségét. Műtőinket világszínvonalú eszközparkkal szereltük fel miközben nagy hangsúlyt fektettünk pácienseink teljes kényelemének megteremtésére is.

Hajbeültetés ára Budapest

A szükséges hajmennyiséget hajszálakban állapítjuk meg annak érdekében, hogy a természetes eredményhez megfelelő hajsűrűséget minél pontosabban érhessük el. Egyénenként eltérő, hogy egy graftban hány hajszál növekszik átlagosan. A haj-graft aránytól függ a műtét során kiveendő graftok száma. Alacsony haj-graft arányesetén több graftot veszünk ki, magasabb arány esetén kevesebbet kell kinyerni.  Ez az egyéni arányszám a hajkivétel során válik pontosan ismertté.  A hajszál szerinti árszabásunk miatt bármilyen haj-graft arány mellett azonos a műtéti költség – ezáltal nincs anyagi kockázata a páciensnek. A kívánt eredményt a beültetett hajszálak száma és nem a kivett és beültetett graftok száma határozza meg, így ez a kalkuláció a pontos hajtervezés záloga is.

Budapesti hajklinika FUE-2 hajbeültetésA beültetendő hajmennyiség és így a kezelés ára a hajvesztés mértékétől is függ. Kicsit megritkult front terület esetén elegendő lehet 2000 hajszál, míg egy kiterjedtebb hajvesztés esetén 6000 hajszál beültetésére is szükség lehet. Visszatérő páciensek a sűrűség növelése érdekében végeztetnek újabb műtétet is. A pótolandó terület helye legyen az hátrahúzódott hajvonal, megritkult fejtető, hajhiányos vertex terület, nem befolyásolja az árat. Tapasztalt specialistáink a hajbeültetést a hajvesztés különböző fázisaiban segítenek Önnek a lehető legtermészetesebb hajrekonstrukció megtervezésében és kivitelezésében.

A hajhullás előrehaladtával, gyengébb donor terület esetén vagy megismételt hajbeültetési műtétek után előfordulhat, hogy a páciens donorterülete nem adja ki a kívánt eredményhez szükséges hajszál számot. Orvosaink a konzultáció során felmérik az egyéni adottságokat és tájékoztatják Önt a reálisan elérhető legjobb eredményről, személyre szabott kezelési tervet és árajánlatot készítenek Önnek.

Klinikánkon Ön a kimondottan az Ön igényeinek megfelelő árajánlat és kezelési csomag ismeretében dönthet a hajbeültetésével kapcsolatban.

Milyen előnyei vannak a HP kezelési csomagoknak?

Az ingyenes orvosi konzultációt követően tapasztalt hajbeültető orvosunk a természetes eredmény elérése érdekében az Önnek legoptimálisabb kezelési csomagot állítja össze. Kedvező árat biztosítunk a maximális orvosi minőség megtartása mellett. A szükséges hajmennyiséget hajszálszámban határozzuk meg, ez pontos költségkalkulációt és pontos tervezést garantál.

Mit tartalmaz a csomag:

Kezelés előtti konzultációt: Az Ön kezelőorvosa a műtét megkezdése előtt újra részletesen átbeszéli Önnel a kezeléssel kapcsolatos elvárásait, a kezelés menetét, és a fontos tudnivalókat, illetve Ön írásban is megkapja a műtéti dokumentumokat.

Személyre szabott FUE2 Safe System hajbeültetést, ami maximális sűrűséget biztosít minimum 95 % siker arány mellett.

Pácienseinknek biztosítjuk a műtéti ruházatot, a gyógyszercsomagot és a kétfogásos ebédet a kezelési napokon.

Minden elvégzett műtétre klinikánk írásos garanciát vállal, Ön a műtét végén kézhez kap erről egy igazolást. Ha a beültetett hajak kevesebb, mint 80%-a nő ki a garanciális feltételek teljesülése mellett, a hiányzó hajmennyiséget INGYEN PÓTOLJUK.

Utógondozást: A hajbeültetési műtét végén Ön írásban is megkapja a kezelés utáni tudnivalókat. A kezelést követő első hétben szükséges gyógyszereket és fiziológiás sóoldatot klinikánk az Ön rendelkezésére bocsátja.  A kezelést követő 1 évben 6 kontroll során követjük majd nyomon az Ön gyógyulását és a hajak növekedését, illetve csapatunk szükség esetén bármikor az Ön rendelkezésére áll.

Mit NEM tartalmaz a csomag:

Vérvétel:

A kezelés előtt 3 hónapnál nem régebbi laboreredményekre van szükség. A kezelőorvos által kért vizsgálatokat a páciensek többsége saját maga intézi, de igény esetén partner laborunkban tudunk időpontot biztosítani a tesztek elvégzésére.

Tudnivalók a vérvétel csomagról:

Tartalmazza az összes szükséges vizsgálatot. Az eredményeket a laborból 12 órán belül közvetlenül nekünk küldik el. A vérvétel csomagot pácienseink a kezelés napján fizetik ki a klinikánkon, a műtét megkezdése előtt. A vérvétel éhgyomorra történik, ezért hétköznap reggel 7:30 és 9:00 közötti időpontot tudunk biztosítani.

Ára: 27 000 Ft

Fizetés

A kezelési csomagok fizetésére a kezelés napján, a műtét megkezdése előtt kerül sor. Nincsenek rejtett költségek. Készpénzes és kártyás fizetésre is lehetőség van.

95-100% siker arány, maximális sűrűség FUE2 Safe System hajbeültetéssel

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT VAGY KONZULTÁCIÓRA IDŐPONTOT MOST!

 loading…