Klinika – Hajbeültetés férfiaknak hatékonyan

Klinikánk, a HairPalace, Magyarország piacvezető hajbeültetési klinikája 2008-ban nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában a Duna partján különlegesen szép környezetben. Az épület és a klinika is magas minőségű, különleges belső designnal rendelkezik.

Modern műtőink egyedülállóan felszereltek. Magasan képzett és sokéves tapasztalattal rendelkező kiváló orvosaink a legtökéletesebb eredmény eléréséhez a FUE Safe System technológiát alkalmazzák. Ezt az eljárást Magyarországon klinikánk szakemberei vezették be és évente több száz elégedett páciensen alkalmazzák.

Kiemelkedő szakértelmű orvosaink mindegyike teljes körű képzettséggel rendelkező hajbeültetési specialista. Szolgáltatásaink mára Európa-szerte ismertté váltak, kezeléseinkre a páciensek többsége ajánlás alapján érkezik, ami nagy büszkeséggel tölt el bennünket és megerősít bennünket missziónkban. Az elmúlt években több ezer hajhullástól szenvedő magyar és külföldi férfi ügyfelünk nyerte vissza segítségünkkel természetes hajformáját és ezáltal sugárzó önbizalmát is.

Töltse ki űrlapunkat, kérjen kezelési tervet FUE Safe hajbeültetésre, hogy orvosaink Önnek is segíteni tudjanak!

Küldetésünk

Molnár Gábor, a klinika ügyvezető tulajdonosa maga is hajproblémákkal küzdött. Hosszú évek során a hajának közel felét elveszítette, megjelenése megváltozott, ez komoly önbizalomhiányhoz vezetett. Ő is, mint pácienseink többsége, szinte minden alternatív módszert kipróbált, hogy hajhullását megállítsa – vitaminokat, speciális hajnövesztő szereket – de ezek sajnos nem hozták meg a várt eredményt. Végső elkeseredésében döntött úgy, hogy az akkor még csak külföldön elérhető FUE hajbeültetési műtétnek veti alá magát.

Egy évvel a műtét után a megritkult területek, kopasz foltok eltűntek. Gábor önbizalma és életkedve visszatért. Pontosan tudta milyen fizikai és mentális gondokat okozhat egy férfi életében a kopaszodás, ezért elhatározta, hogy segít a többi hasonló cipőben járó férfi társának is a hajvesztés leküzdésében és a korábbi életminőség visszaállításában.

2008-ban létrehozta a kizárólag hajbeültetési műtétekre specializálódott HairPalace Klinikát, ahol orvosaink a legmodernebb FUE Safe System hajbeültetési technológiát alkalmazzák.

Mára már több ezer páciensnek segítettünk a hajproblémáik megoldásában ugyanazzal a hajbeültetési módszerrel, amellyel Gábor is legyőzte a kopaszodást.

Csapatunk

A hajbeültetési műtét végeredménye szempontjából döntő tényező a magasan képzett és sokéves tapasztalattal rendelkező hajbeültető specialista szakember gárda. Klinikánkon a FUE hajbeültetések területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező elhivatott és páciensközpontú kezelőorvos csapat dolgozik, így nagy hatékonyságú piacvezető hajbeültetési megoldást tudunk biztosítani, amely természetes és lenyűgöző eredményt garantál pácienseink számára. Folyamatosan fejlődünk, hogy a modern technológia élvonalában maradhassunk, a legmagasabb minőségű hajbeültetési szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek elérhető áron.

Hajbeültető csapatunk törekszik arra, hogy pácienseink egyéni adottságainak és igényeinek figyelembe vétele mellett maximális végeredményt, természetes és esztétikus hajrekonstrukciót hozzon létre. Orvosaink, asszisztenseink, ügyfélszolgálatunk és vezetőségünk tökéletesen koordinált, összeszokott csapatként dolgozik azon, hogy pácienseink életminőségét a hajbeültetésen keresztül a legkényelmesebb, legkímélőbb és leghatékonyabb módon tudjuk javítani.

Kérjük, töltse ki űrlapunkat, ügyfélszolgálatunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Szolgáltatásaink lépésről lépésre

Online kezelési terv vagy időpont igénylés személyes konzultációra

Pácienseinknek ingyenes személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk klinikánkon vagy online. Orvosunk az Ön elvárásainak és adottságainak legmegfelelőbb kezelési tervet állítja össze és versenyképes árajánlatot is adunk a műtétre. A kezelés helyi érzéstelenítésben történik, fájdalommentes, nem hagy heget, és kiváló sűrűség érhető el vele.

Foglaljon időpontot, kérjen ajánlatot most!

Állapotfelmérés

Személyes konzultáció alkalmával alaposan átbeszéljük a kezelési tervet, megtervezzük a műtétjét az Ön állapotának megfelelően. Önnek kiváló lehetőség ez, hogy kötetlenül kérdezhessen orvosunktól, minden kérdésére megkapja a szakszerű választ.

Professzionális FUE Safe System hajbeültetési kezelés Budapesten

Hajrekonstrukciós műtétjeinket a legmodernebb FUE Safe System technológiával végezzük több, mint 10 éve pácienseink legnagyobb megelégedésére. A szükséges hajmennyiségtől függően hajbeültetési  műtétein egy vagy két munkanaposak.

Kérjen időpontot most, hogy orvosaink segíthessenek Önnek visszanyerni fiatalos hajkoronáját!

Műtét utáni utókövetés

A műtétet követő hónapban 3 kontrollra kerül sor, majd a kezelés után 3, 6, és 12 hónappal az Ön kezelőorvosa ellenőrzi a hajak és a fejbőr állapotát. A kontrollokra személyesen a klinikán, illetve online is lehetőséget biztosítunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk Önnek véglegesen megoldani hajproblémáit!

Kérjen Ingyenes Árajánlatot!

 loading…