Konzultáció – Hajbeültetés Budapesten

Hajbeültetés: Digitális Hajsűrűség- és FejbőrvizsgálatDigitális Hajsűrűség- és Fejbőrvizsgálat akció Budapest, Szeged, Pécs, Győr és Debrecen helyszíneken.

A lenti űrlap kitöltésével most INGYENESEN fogadjuk Önt személyes orvosi konzultációnkra és állapotfelmérésre.  (A konzultáció értéke 20 000 Ft)

Mi történik a hajbeültetés konzultáción?

  • Egy személyes konzultáción Ön átfogó képet kaphat klinikánk szolgáltatásairól, megismerheti orvosainkat, felteheti a kezeléssel kapcsolatban felmerült kérdéseit szakembereinknek.
  • Hajbeültető orvosunk felméri egy digitális hajkamera segítségével az Ön hajának, fejbőrének minőségét és a donor terület állapotát.
  • A hajsűrűség vizsgálat során orvosunk pontosabb képet kap az Ön várható haj-graft arányáról, így reálisan behatárolja az Ön hajbeültetés műtétének várható eredményét.
  • A vizsgálati eredmény birtokában pontos személyre szabott kezelési tervet és árajánlatot adunk az Ön FUE hajbeültetésére.

Hajbeültetés konzultáció: Budapest, Szeged, Debrecen, Pécs, Győr

Miért érdemes Önnek is részt vennie a díjmentes előzetes orvosi konzultáción?

  • Egy hajbeültetési műtét számos esetben ellenjavallt vagy nem biztosítaná az elvárt eredményt. A beszélgetés során orvosunk megbizonyosodik arról, hogy az Ön esetében ilyen kizáró ok nem áll fenn, és a műtét biztonsággal elvégezhető.
  • Fontos számunkra pácienseink pontos és teljes körű tájékoztatása szolgáltatásainkról, a kezelésről, árainkról, garanciális feltételeinkről. A konzultáció után Ön kezelési tervet és árajánlatot kap a kezelésre, így Ön a teljes költség tudatában tervezhet. Ezzel igyekszünk az Ön döntését a lehető legjobban előkészíteni és a váratlan helyzeteket elkerülni.
  • A konzultációt követően kiadott kezelési tervünk minden költséget tartalmaz. Az ár tartalmazza a csomagban szereplő hajszálszám átültetését, a gyógyszercsomagot, és a kontrollvizsgálatokat. Nincsenek rejtett költségek.

Töltse ki adatlapunkat és jelentkezzen INGYENES személyes állapotfelmérésre és konzultációra! Kollégáink hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Nem tud, vagy nem szeretne most személyes konzultációnkra időpontot foglalni, de szeretne egy megközelítőlegesen pontos árajánlatot az Ön kezelésére?  Ez is lehetséges.

Kattintson, és töltse ki adatlapunkat, kollégáink hamarosan tájékoztatják Önt az ehhez szükséges lépésekről. Személyes konzultációra egy későbbi időpontban is sort keríthetünk.

 loading…